Pant

“Pant” – returner dit aflagte Vain Dane Athletic tøj

På alt Vain Dane Atheltic’s tøj er der indregnet et depositum - pant, som tilbagebetales i form af en ‘en gangs kode til webshoppen på 20% ved returnering af opslidt Vain Dane Athletic tøj.

Vain Dane Athletic toejpant

Hvorfor nu det?

I Danmark alene køber forbrugeren årligt 13,2 kilo tekstiler. Samlet løber det op i 85.000 tons årligt. 54% af den mængde tekstiler bliver smidt ud og brændt. De resterende 46% gives bort til genbrug som bliver fordelt mellem danske og internationale velgørenhed (Ifølge Miljøstyrelsen 2016, Kortlægning af tekstilflows i Danmark)

Vores forbrug og indkøbsvaner er stigende samtidigt med at man bruger tøjet mindre og mindre antal gange. I gennemsnit bliver en T-shirt brugt 5 gange inden den smides ud. Vi vil være med til at vende den tendens med tøj der holder længere, men også med en cirkulær produktion hvor tøjet kan genbruges.

Ved at tage tøjet tilbage er vi i stand til at omdanne det slidte tøj til nye produkter.

 

Hvordan fungerer det?

Du sender dit tøj tilbage til Vain Dane Athletic hvorefter du sender os en mail med information om hvilket tøj du har sendt tilbage. Når vi har modtaget tøjet modtager du en en-gangs rabatkode på 20% til webshoppen.

 

Er det alle sportstøjsmærker?

Nej, det er kun Vain Dane Athletic sportstøj.

 

Returadresse?

Vain Dane Athletic

Att: Tina Søgaard-Pedersen

Marthavænget 22

5270 Odense N

Danmark