Salg til B2B

Vær et grønt forbillede for dine medarbejdere 

Kvalitets sportstøj lavet af bæredygtige materialer vil ikke kun holde længere, men også blive værdsat mere af jeres medarbejdere og I som firma vil drage fordel af den værditilførelse en grøn agenda har på jeres brand.

Vain dane tshirt rack

I dag deltager mange arbejdspladser, offentlige og private, i diverse sociale løb og sportsevents som f.eks. DHL, Eventyrløbet, Marathon, Spartan Race, Nordic Race, Femina-løbet, Kvindeløbet etc.

Det er nemt at bestille en stak T-shirts med firmalogo og årstal fra et af de mange konventionelle tredjeparts firmagave virksomheder. Desværre er tekstilerne som oftest af ringe kvalitet for at kunne sælges til en lavere B2B pris og har en kort levetid som resultat af dårlige materialer og ringe produktion. Med årstal printet på blusen forkortes levetiden ligeledes da man bestiller en ny året efter med det nye årstal. Det er dyrt og det har en kedelig effekt på miljøet at store mængder tøj hvert års smides på genbrugspladsen hvor det meste ender i forbrændingen, da tekstiler af flere komponenter ikke kan genbruges.

Hos Vain Dane Atheltic har vi derfor introduceret et pantsystem på alt vores tøj, hvor kunden kan returnere tøjet når det er slidt op og modtage en engangsrabatkode på 20% til webshoppen. På denne måde undgår vi at slidt tøj bare bliver smidt ud og i stedet for kommer til at indgå i en cirkulær produktion hvor det gamle tøj sammen med syafklip bliver til nye produkter.

B2B soft copy katalog

Vain Dane athletic forside katalog

Vain Dane Athletic kan lave lige de firma farve i har brug for og jeres logo kan bliver sat på tøjet i den størrelse og placering som I skulle ønske. Produktionstiden afhænger af antal, farve, og design. Send en mail til sales@vaindane.comfor at få tilsendt kataloget og for yderligere spørgsmål.